FUTURE MATHEMATICS

Cooperarea pentru inovare si schimb de bune practici

PARTENERI

Universitatea Politehnica din Madrid (UPM) este cea mai veche si cea mai mare universitate tehnica din Spania. Se compune din douazeci de departamente, plus doua facultati care acopera cele mai multe discipline de inginerie precum si Arhitectura si Educatie fizica si Sport.

Universitatea Slovaca de Tehnologie din Bratislava este o institutie moderna de invatamant si stiinta. De la infiintarea sa, in 1937, peste 110.000 de studenti au absolvit. In medie, 16.000 de studenti studiaza la STU in fiecare an.

Universitatea de Stiinte Aplicate din Tampere (TAMK) ofera studii de licenta si master pentru 10.000 de student, in sase domenii de studiu. TAMK este o institutie de invatamant superior multidisciplinar orientata pe plan international.

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (UTCB) este mostenitorul vrednic de lauda al unei vechi traditii de peste doua secole in invatamantul superior de specialitate. Sarcina sa cea mai importanta este de a forma specialistilor de inalta competenta.

Programul Erasmus+ isi propune sa stimuleze abilitatile si potentialul de angajare, precum si modernizarea educatiei, formării profesionale si de munca pentru tineri. Programul cu o durata de sapte ani va avea un buget de 14,7 miliard € in crestere cu 40% fata de nivelul de cheltuieli curente, reflecta angajamentul UE de a investi in aceste domenii de interes.

Despre FutureMath

Proiectul FutureMath isi propune sa raspunda cerintelor societatii moderne de a face invatarea si predarea matematicii mai digitalizata, mai eficienta si ma accesibila.

© 2015 FutureMath Consortium. All Rights Reserved. Designed by UPM

Search